2021-05-03

Andullation

Andullation är en medicinsk behandling som stärker kroppens självläkningsförmåga. 
Massagen befrämjar cirkulation av blod och lymfa och påverkar energin i cellerna. Den stödjer och återuppväcker kroppens naturliga funktioner. Andullation stimulerar blodcirkulationen, lymfatiska systemet, de inre organen, hjälper oss att slappna av samt ger överlagring av smärtsignaler & frisätter endorfiner – kroppens eget smärtstillande medel. Kombinationen av olika program med olika intervaller på vibrationerna gör kroppen mer mottaglig för effekt. Den Infraröda, IR värmen gör att effekten kan nå djupare. 

Det är en djupgående behandlingsteknik där du ligger i ryggläge på en madrass där du behåller kläderna på. Tunna, lediga kläder rekommenderas. Behandlingen ger en avslappnande och skön värmekänsla.

Den här massagen används framgångsrikt av läkare och sjukgymnaster runt om i världen. Läs gärna mer på : https://www.hhpsverige.se

Behandlingen är effektiv för hela din kropp & kan lindra värk och symtom för ryggskott, diskbråck, ischias, värk i leder, artros, fibromyalgi, reumatism, stress, sömnsvårigheter, migrän, restless-legs, lymfcirkulationen mm.

Detta är även en effektiv behandling för återhämtning efter hård träning/tävling och som uppmjukning av kroppen inför hård träning/tävling.

Behandlingen är skonsam och kan användas av så gott som alla. Den är också ett bra alternativ för personer som har svårt för kroppskontakt och för vanlig massage. Andullationsmassage ökar välbefinnandet och ger avslappning samtidigt som det sätter igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ.

Rekommendationen är att du fyller på med varmt eller ljummet vatten både innan och efter behandling för effektivare utrensning av slagg & toxiner.

Andullation är bra vid bla:
– Lymfbesvär
– Spänningar och smärta
– Avslappning
– Fibromyalgi
– Ledbesvär, artros
– Reumatism
– Ryggbesvär & stelhet
– Sömnstörningar
– Ischias
– Diskbråck
– Övervikt
– Stress

Kontraindikationer då du ej bör ligga på andulleringsmadrassen:
– Gravid
– Ammande
– Pacemaker
– Misstänkt blodpropp
– Akuta sjukdomar
– Nyopererad

HHP Massagesystem har utvecklats i nära samarbete med forskare, universitetssjukhus, läkare, sjukgymnaster och massörer.

Terapin/Massagen kombineras gärna med andra behandlingar för förstärkt effekt & ingår då i den behandlingen.

I Lymfmassagen ingår vid behov antingen 15 eller 30 min Andullation.


Priser vid enbart Andullationsterapi/massage:

Andullationsterapi/massage 15 min 180 kr

Andullationsterapi/massage 30 min 320 kr

5-kort med 7% rabatt

10-kort med 10% rabatt

 

Behandlingen är godkänd för avdrag som friskvård!

Boka behandlingen i receptionen på 0470-339977

eller på Boka Direkt under fliken Maria Björnlund.

Vi har drop-in på våra butikstider som är onsdagar kl 14-18 & torsdagar kl 10-14.