2016-08-09

Behandlingar

aromia-logga-200dpi-1

Aromia, Maria Björnlund

Alla mina behandlingar är holistiska, vilket innebär att jag ser till helheten! Hudproblem kommer ofta inifrån och kost, stress och även motion påverkar hudens hälsa. Så vi tittar på både hudvården och kosten samt livsstilen. Alla behandlingarna är även otroligt sköna & avslappnande med kraftfull massage och energipunktsmassage liknande ansiktszonterapi, vilket har en balanserande effekt på hela kroppen. Mycket spänningar sitter i just ansiktet som påverkar resten av kroppen. Så massagen i alla behandlingarna är väldigt välgörande för hela kroppen. Med enbart naturliga produkter byggs din hud upp till att fungera optimalt i ansiktsbehandlingarna. Naturliga produkter ger den näring som din hud och även hela din kropp vill ha. Då huden är kroppens största organ och samverkar med alla andra organ är detta viktigt för din hälsa.

Jag använder bla MARIA ÅKERBERG som är ett svenskt, ekologiskt märke. Produkterna bygger på vegetabiliska oljor, aromaoljor och växtextrakt som ger näring åt huden. Helt fritt från mineralolja, silikoner och parfymer. Dofterna kommer istället från eteriska oljor, som också har en terapeutisk verkan. Denna fina effekt utnyttjar jag även i aromamassagen där jag blandar oljor efter dina behov.

Varmt Välkommen till mig eller till någon av våra andra fantastiska terapeuter på Aromia med vänner!

 

Må Pure Cell Treatment 60 min 1500 kr

Må Pure Cell Treatment 90 min 1700 kr

Levande Hudvård!
Pure Cell Treatment är en behandling som ger direkt vitalitet till din hud med levande celler från Rosenrot.
Lyxbehandling med levande stamceller från Rosenrot som läker på cellnivå!
Omedelbar effekt men verksam på lång sikt!
Denna behandling passar alla och kan göras året runt. Den är speciellt bra när huden behöver vitalitet och behöver stärkas upp. Då är detta högintensiv näring som bygger upp på cellnivå. Passar vid alla hudtillstånd eftersom cellerna verkar där de behövs. Användning av färska, nypressade växtstamceller är en nyhet inom hudvård. Behandlingen är helt naturlig.
I behandlingen masseras cellerna kraftfullt in i huden i ansikte, dekolletage och även på händer alternativt annan del av kroppen där behandling behövs. Huvudmassage ingår då masken av celler ligger på. Behandlingen är ljuvligt skön!

Behandlingen kan göras som en kur var fjärde vecka vid behov.

Detta gör behandlingen:
Ökar cellförnyelsen
Gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
Skyddar huden mot fria radikaler
Stimulerar kollagenproduktionen
Bygger upp hudens syraskyddsmantel
Ger lyster ( Du ser ut som efter en dag i skidbacken )
Påskyndar reparationssystemet i huden<
Omedelbara resultat men verksam på lång sikt.

MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förut.
Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Varför MÅ valt att satsa på levande stamceller är för att de ger unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom de är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd då huden får kraft att reparera sig själv. MÅ äger odlingen och projektet har sitt ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå och som passar alla!

Forskning ger oss nya fakta om Pure Cell Treatment

Pure Cell Treatment är en naturlig behandling som bygger på växtstamceller i sin renaste form, fria från kemiska bekämpningsmedel och producerade på ett hållbart sätt med kärlek till naturen. Pure Cell Treatment har en enastående effekt på vår hud genom sin höga antioxidativa aktivitet.

Pure Cell Roseroot skyddar mot fria radikaler, är återuppbyggande på cellskador, gynnar cellförnyelsen, och boostar aktiviteten hos hudens egna antioxidativa gener. Pure Cell Rosenroot främjar även aktiviteten hos de gener i huden som bestämmer kvaliteten av extracellulär matrix. Extracellulärt matrix finns i alla typer av vävnad, men särskilt mycket i bindväv och brosk.

Bindväven består till största delen av extracellulär matrix. Det är generna som påverkar denna som vi kan stärka med hjälp av Pure Cell Roseroot.

Molekylerna i extracellulär matrix har olika fysikaliska egenskaper som påverkar vävnadernas egenskaper, såsom elasticitet och spänst. Ett exempel på extracellulär matrix är basalmembranet under epitelcellerna. Det produceras av cellerna och finns runt alla celler som ett stöd och som fästpunkter.

Molekylerna i extracellulär matrix kan indelas i tre huvudgrupper:

1. Proteoglykaner – är en central proteinkedja som består av ett stort antal heteropolysackarider med laddade kolhydrater bundna till sig.

2. Kollagen – ger stagda åt vävnaderna.

3. Adhesiva proteiner – förankrar cellerna vid extracellulär matrix.
Detta innebär att det är viktigt att Pure Cell Roseroot går så djupt som möjligt i huden. Därför är behandlingen utformad på det sätt att man öppnar upp huden maximalt, så att den är förberedd för cellerna. Sedan är den långa massagen mycket djupgående; även denna är komponerad för att huden ska få ett extra lyft. Allt detta gör Pure Cell Treatment till en mycket effektiv behandling för att motverka åldrandet. Absolut största effekten är den uppbyggande effekten på dina celler. Men den omedelbart synliga effekten på huden, dagen efter en behandling, är den främsta anledningen att kunderna blir återkommande.

Naturkosmetisk Ansiktsbehandling 60 min 850 kr

Naturkosmetisk Ansiktsbehandling 90 min 1050 kr

Huden avslöjar hur du mår!
En Naturkosmetisk Ansiktsbehandling är en djupt avslappnande holistisk behandling som inte enbart behandlar huden utan hela kroppen!
Behandlingen består av ljuvlig kraftfull massage från början till slut på ansikte, huvud, öron, dekolletage, nacke, axlar, överarmar. Med energipunktsmassage (ansiktszonterapi) samt lymfdränage i ansiktet & även på fötter & underben får du en behandling som hjälper hela kroppen & därmed huden till självläkning.
Enbart naturkosmetiska produkter används, vilket innebär att allt innehåll är från naturligt ursprung samt även ekologiskt som både du och vår natur mår bäst av. Huden ”’äter” och då vill vi mata den med näring som bygger på aromaterapi och fytoterapi (växternas inneboende kraft), inte med kemikalier som framkallar kortsiktiga reaktioner i huden.
Varma handdukar används vid rengöring, peeling & mask för skön avslappning men även för att öppna upp porerna för effektivare rengöring och därmed slussas näringen djupare ner i hudlagren i massagen.
Behandlingen anpassas efter din hudstatus och bygger upp din huds egna funktioner. I kombination med kost- & näringsrådgivning vid behov får du här en komplett behandling för din hudhälsa.
Behandlingen passar även dig som ”bara” är ute efter djup meditativ avslappning.

MÅ Facial Treatment AHA-peeling 60 min 850 kr

Syror i hudvård; Många kosmetiska hudvårdsprodukter ger snabba resultat med hjälp av syror som skalar av det översta hudlagret. Det går inte att skala av huden hur mycket som helst utan att skada skyddsbarriären, och då åldras huden fortare istället. Huden blir helt enkelt tunnare när man använder starka syror, precis som vid solning. Vi är lite mer försiktiga, istället bygger vi upp huden långsiktigt med hjälp av antioxidanter, fettsyror och vitaminer.

MÅ har valt Mjölksyra (Lactic Acid) för att huden känner igen den som ett kroppseget ämne. Den är även den syran som verkar gå allra djupast ner i huden. Mjölksyran som tillverkas av sockerbetor är av samma typ som den vi har naturligt i kroppen.

Med AHA-peeling från sockerbeta får huden en mild, verksam peeling som ger en jämnare hudyta och minskar stora porer och pormaskar samt torrhetsrynkor. Verksamma ämnen kan lättare penetrera huden och hudproblem minskar. Uppmätta resultat visar på ökad cellförnyelse, ökad spänst, ökad fukt, ökad mjukhet och minskade rynkor.

Effekter;

Fuktbevarande, Blekande, Uppfräschande, Exfolierande, Föryngrande, Ökar cellförnyelsen, Ökar effekten av antioxidanter, De goda bakterierna får övertaget.

MÅ Facial Care Black 75 min 950 kr

En avstressande behandling som förebygger ålderstecken och som motverkar pormaskar. Huden får bättre lyster. Svart mask med aktivt kol trycker ner näringsämnen på djupet, renar från toxiner och lugnar huden. En härlig behandling för den stressade, näringsfattiga huden.

Massage och produkter anpassas efter hudstatus i alla mina ansiktsbehandlingar.        Kost och näringsråd ingår vid behov

 

Aromamassage ansikte/nacke  30 min 400 kr
Aromamassage ansikte/nacke 60 min 650 kr
Ansikte, huvud, nacke, axlar, öron och överarmar
Bra vid besvär med bihålor och spända käkar samt vid spänningshuvudvärk och nack/axelproblem.
Ansiktsmassage är även otroligt avslappnande och upplyftande på huden i ansiktet.
Energipunktsmassage liknande ansiktszonterapi balanserar kroppen i helhet. Jag använder eteriska oljor som både ger välbehag och anpassas efter dina behov. Eteriska oljor är otroligt verksamma vid olika sorters problem eller för att förbättra allmäntillståndet.
Massagen anpassar jag också efter dina behov – mjuk eller kraftfull. I båda fallen är den mycket avslappnande och även lymfdränerande.
Massagen är mycket effekfull vid alla stress-relaterade problem. I dagens samhälle har människan behov av att ibland komma ner i djup avslappning.
Regelbunden massage ökar ditt välbefinnande och förebygger smärta och värk av olika slag.
För bokning eller info om Blodanalyser se under fliken Blodanalys.
Kom gärna några minuter innan din behandling så du har tid att varva ner. Då får du ut mer av din behandling.
Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras.

För att se de andra terapeuternas behandlingar, gå in på fliken TEAMET.
Där finns länkningar till respektive terapeut.
Du kan även se allas behandlingar under fliken Boka som leder dig direkt till vår sida på Boka Direkt
Vi säljer även 5- eller 10-kort